100 nepažįstamųjų: 2

Nr.2 ir Nr.3. Artiomas ir Nataša, kurie nusprendė Kalėdų atostogas praleisti keliaudami po Lietuvą.
Nr.2. Artiom ir Nataša iš Maskvos, kurie nusprendė Kalėdų atostogas praleisti keliaudami po Lietuvą.

Artiom ir Natašą sutikau Santakoje. Pamačiau juos gerokai iš tolo ir iš karto apsidžiaugiau, nes jie fotografavo. Užkalbinti maklinėjančius fotografus žymiai lengviau, nes jie greičiausiai turės laiko, o ir bendra tema garantuota. Visgi apsirikau, Artiomas ir Nataša buvo ne fotografai, o turistai. Ir kalbinti man jų nereikėjo, Artiom mane užkalbino pirmas, nors dievaži ir aš būčiau išdrįsusi 🙂 Gavau puikią progą prisiminti rusų kalbos žinias, kurios, deja deja, nenaudojamos rūdyja. Sužinojau, jog pora jau spėjo aplankyti Vilnių, o po dienos Kaune planuoja traukti į Klaipėdą. Tik atsisveikinusi su jais suskaičiavau, kad sutikau juos būtent Kalėdų dieną, tačiau nepasveikinau. Ach tas egocentrizmas, kuris verčią laiką ir šventes skaičiuoti tik pagal save. Taigi:

C Рождеством Христовым, Aртем и Наташа!

2 Comments

Add Yours
  1. 1
    Rasa

    Nu nu nu, Aiste, jau biški simuliuojam, du žmonės iš karto 🙂 Taigi galima susistati kokį chora, ir bus 100 portretų 😉 greit malonumas mums baigsis.
    Bet šiaip užskaitau 🙂 ir laukiu sekančių – po vieną žmogų 🙂

    • 2
      Aiste

      Gera idėja, apie chorą nebuvau pagalvojusi 🙂 Bet tiesa, pasitaisysiu, tebūnie tai tik nr.2. Stebėdama žmones pagalvojau, kad būtų visai smagu rinkti ne tik pavienius veidus, bet ir poras. Labai magėjo šią progą nufotografuoti porą išnaudoti:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *